Der findes mange forskellige former for brolægning både af karakter og trafik klasse. Når du vælger en belægning, skal du derfor tænke over hvor meget belastning den skal kunne tåle, da der er stor forskel på en terrasse, indkørsel eller sti.

De vigtigste faktorer er hvad der er under selve brolægningen og hvilken sten du vælger. Her kan vi tilbyde en masse hjælp med masser af erfaring.

Beton fliser

Er en flise som med udgangspunkt vil skabe en stangens linje i haven. Den kan fås i alle størrelser, former og farver. De er nemme at arbejde med og kan tåle høj belastning.

Sandsten

Er en varm smuk sten, som kommer i mange farver og mål. Den er egnet til både inde og ude brug, men den tåler ikke tung belastning. Så den egner sig bedst som en let terrasse sten eller til en lille gangsti.

Granit Brosten

Er en meget hårdfør alsidig sten som er godt egnet til alle former for belægninger. Ligesom chausséstenen, den kan fås i forskellige toner af grå med røde toner eller blålige toner.

Granit Chaussésten

Er en sten som er god på mange måder, den er også hårdfør, måler ca. 10 x 10 cm så mand kan lave de mest sjove belægninger, buller, cirkler, mønstre og er god til at flette ind i en eksisterende belægning vej, kant, mur, den er nem at hugge i stykker så mand kan altid lave en pæn afslutning.

​Øllandsbrud

Er en sten med masser af struktur, og som samles som et pusle spil de har ingen faste former og egner sig derfor udpræget til et mere naturligt look i haven, belægningen tager lang tid at lægge pga. Af fugerne skal helst se ens ud, og her er ingen sten ens. men det færdige resultat er ventetiden vær

Klinker

Minder meget om en mursten dog lidt smallere. En klinke belægning kan skabe varme og har en vis charme. som efter vores opfattelse en lidt romantisk gammel stil.

Vi står klar til at udføre service af have lige efter dine ønsker og behov.

Vi kan kontaktes på telefon: 26 18 64 22 eller 21 48 45 78. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.

1