Mangler du hjælp til at vedligeholde de grønne arealer? Har du ikke tid, lyst eller færdighederne? Uanset hvad din grund er, kan vi heldigvis hjælpe dig med vores haveservice. Det kan eksempelvis være græsslåning, hækklipning eller en komplet renovering af haven. Uanset hvad står vi hos Gartnerne Andersen og Lütgens klar til at yde den haveservice, som du har brug for.

Haveservice i Ringsted, Køge og omegn

​Vi kommer fra Haslev, og Ringsted og Køge ligger lige i nærheden, derfor udfører vi mange opgaver i disse områder. Bor du dog ikke i nærheden af de fornævnte byer kører vi også gerne rundt på resten af Sjælland for at hjælpe vores kunder med haveservice.

1

Haveservice arbejdsområder

Vi klarer alle opgaver efter dine behov, så du kan bruge din tid på alt andet end havearbejde. Vores typiske arbejdsopgaver inden for haveservice er som følgende:

  • Græsslåning
  • Luge ukrudt i bede
  • Hækklipning
  • Stikke kanter
  • Beskære træer og buske
  • Vaske havemøbler
  • Rense fuger i belægning.

Vi har bl.a. beviser inden for ting som gaffeltruck, motorsav samt sprøjtebevis. Vi er båder erfarne og veluddannet indenfor alle vores arbejdsopgaver. Samtidig sætter vi en stor ære i at udføre et godt arbejde for vores kunder. Gartnerne Andersen og Lütgens går aldrig på kompromis med kvaliteten af arbejdet og har altid bygget virksomheden på glade og tilfredse kunder. Så når du bestiller haveservice hos os kan du trygt regne med ordentligt arbejde, der altid ender i en fin og velholdt have til konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud på haveservice

Så hvis du bor på Sjælland og har brug for haveservice, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at vedligeholde haven når du ikke kan eller vil. Kontakt os på telefon 26 18 64 22, e-mail mail@gartnerne.dk eller via vores kontaktformular. så giver vi et uforpligtende tilbud på haveservice.