Vi tilbyder træfældning af træer i alle størrelser. Har du et træ i haven der står i vejen, overskygger resten af haven eller andet? Vi har uddannet os i træfældning af store og små løv/nåletræer samt topkapning og vigtigst af alt er vi forsikret inden for dette område. Vi har stor erfaring med at fælde træer og kan helt sikkert hjælpe dig af med dit træ.​

Træfældning i Køge, Ringsted og omegn

Vi er stationeret i Haslev og tilbyder derfor også vores service i Køge, Ringsted, Slagelse og andre nærliggende områder på Sjælland. Bor du i området og har brug for træfældning af den ene eller den anden grund, hjælper vi hellere end gerne med at få fjernet eller trimmet dine træer.

1

Træfældning og topkapning

Er der plads til at træet kan falde naturligt kan vi guide faldet så du undgår skader på huset eller andet. Har du dog en lille grund der ikke tillader et naturligt fald, kan topkapning være løsningen for dig. Ved topkapning tager vi toppen af træet igen og igen til træet er fældet. Uanset hvilken tilgangsmåde din træfældning kræver, så kan vi hjælpe.

Oprydning af træfældning

Efter træfældningen ligger der naturligvis en masse træ rundt omkring. Vi rydder naturligvis op efter os selv, hvis du ønsker det. Har du tænkt dig at beholde træet til egne behov er det selvfølgelig også din ret.

1

Få et uforpligtende tilbud på fældning af træer

Vi er et professionelt anlægsgartnerfirma der har stor erfaring med træfældning. Vi sætter en stor ære i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Så hvis du er interesseret i en ansvarsfuld og kvalitetsorienteret træfældning bør du give os et kald. Du kan kontakte os på telefon 26 18 64 22, e-mail mail@gartnerne.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på træfældning.